Tarieven en producties

Tarieven & Producties

Wil je weten hoe het werkt om een voice over in te laten spreken? Of wil je weten wat het kost om jouw project door mij in te laten spreken? Neem even contact met me op. Ik ben je graag van dienst!

Wat kost het?

 

Geen voice over productie is hetzelfde: een lokale radiospot kost een stuk minder dan een nationale TV Commercial. Daarom zijn de tarieven ook heel uiteenlopend. De prijs hangt af van verschillende elementen, zoals de lengte van de tekst, het uitzend medium, de duur van de campagne, etc. Mijn tarieven zijn dan ook altijd in overleg. Bel even op 06-41852490 of stuur een mailtje en ik vertel je graag meer.

 

 

Bedrijfsfilms, corporate video's, animaties

 

Voor deze categorie valt een goede indicatie van de prijs te geven. Voor een tekst van zo'n 250 tot 300 woorden (ongeveer een A4tje vol) reken ik rond de 250 euro. Maar neem vooral even contact op voor een prijs op maat.

 

Radio en tv commercials, pre rolls, bill boards

 

Een lokaal radiospotje spreek ik al in voor 50 euro. Een regionale radio spot is 150. Voor landelijke radio commercials, TV commercials, billboards, etc. gaat de prijs in overleg.

 

Telefoon systemen

 

De eerste 30 prompts kosten 150 euro. Heb je meer prompts, of juist heel weining, of wil je speciale afspraken maken omdat je van plan bent mijn stem geregeld te gebruiken? Neem even contact op.

 

Kortingen

 

Heb je een hele serie video's? Of heb je twee producties die in een keer kunnen worden opgenomen? Dan maak ik graag een speciale prijs voor je. Immers, als ik meerdere producties tegelijkertijd in kan spreken, scheelt mij dat ook tijd.

 

Hoe werkt het?

 

Heel simpel. Neem contact met me op en vertel me wat voor productie je ingesproken wilt hebben. Afhankelijk van onder andere het soort productie en de lengte van de tekst, spreken we een prijs en een aanlevertijd af. Vervolgens ga ik aan de slag, en spreek de tekst in. Hierbij houd ik natuurlijk rekening met jouw instructies wat betreft de tone of voice, het tempo, de timing en de sfeer van de productie.

 

Ik lever de opnames 'kaal' aan, wat betekent dat ik alle versprekingen en andere oneffenheden weg-edit, maar verder geen compressie, normalisatie of andere bewerkingen toevoeg. Ik stuur de opnames via Wetransfer of Dropbox-link naar je toe, in .wav formaat.

 

Wijzingen

 

Klopt er iets niet? Als ik een foutje heb gemaakt in de tekst, of de toon is toch niet helemaal wat je bedoelde, dan spreek ik de tekst gewoon opnieuw in. Natuurlijk gratis, en zo vaak als nodig. Meestal zijn de opnames in een keer goed, maar soms duurt het even voor we precies de juiste toon gevonden hebben. En dat is geen probleem.

 

Heb je de tekst veranderd? Is er een woordje of zinnetje bijgekomen dan spreek ik die graag nog even voor niks in. Is er meer veranderd en/ of moet ik de tekst opnieuw opnemen, dan reken ik daarvoor de helft van de originele prijs.

 

Facturen

 

Ik stuur de factuur nadat ik heb gehoord dat de tekst akkoord is en er verder geen wijzingen meer zijn. Ik hanteer een betaaltermijn van 30 dagen. Betalen kan via de bank, of via Paypal op maaikesnoeijer@gmail.com. Vermeld er dan wel even duidelijk het factuurnummer bij.

 

Vragen?

 

Heb je nog andere vragen, neem gerust contact met me op. Bel naar 06 41 852490 of mail naar: maaikesnoeijer@gmail.com. Ik ben je graag van dienst!

 

 

 

 

 

 

Copyright MaaikeVoice© All Rights Reserved Maaike Snoeijer - vrouwelijke voice over - stem - stemacteur - stemactrice