Veelgestelde Vragen

Wil je weten hoe het werkt om een voice over in te laten spreken? Of wil je weten wat het kost? Hieronder vindt je wat algemene informatie. Mocht je nog meer willen weten, neem gerust contact met me op!

Wat kost het?

Geen voice over productie is hetzelfde: een lokale radiospot kost natuurlijk een stuk minder dan een nationale TV Commercial. Daarom zijn de tarieven ook heel uiteenlopend. De prijs hangt af van verschillende elementen, zoals de lengte van de tekst, het uitzend medium, de duur van de campagne, etc. Mijn tarieven zijn dan ook altijd in overleg. Bel of mail even en ik vertel je graag meer.

Hoe werkt het?

Heel simpel. Neem contact met me op en vertel me wat voor productie je ingesproken wilt hebben. Afhankelijk van onder andere het soort productie en de lengte van de tekst, spreken we een prijs en een aanlevertijd af. Vervolgens ga ik aan de slag, en spreek de tekst in. Hierbij houd ik natuurlijk rekening met jouw instructies wat betreft de tone of voice, het tempo, de timing en de sfeer van de productie.

Ik lever de opnames ‘kaal’ aan, wat betekent dat ik alle versprekingen en andere oneffenheden weg-edit, maar verder geen compressie, normalisatie of andere bewerkingen toevoeg. Ik stuur de opnames via Wetransfer of Dropbox-link naar je toe, in .wav formaat.

Wat als er wijzingen zijn?

Klopt er iets niet? Als ik een foutje heb gemaakt in de tekst, of de toon is toch niet helemaal wat je bedoelde, dan spreek ik de tekst gewoon opnieuw in. Natuurlijk gratis, en zo vaak als nodig. Vaak zijn de opnames in een keer goed, maar soms duurt het even voor we precies de juiste toon gevonden hebben. En dat is geen probleem.

Heb je de tekst veranderd? Is er alleen een woordje of zinnetje bijgekomen dan spreek ik die graag nog even voor niks in. Is er meer veranderd en/ of moet ik de tekst opnieuw opnemen, dan reken ik daarvoor de helft van de originele prijs.

Andere vragen?

Heb je nog andere vragen, neem gerust contact met me op. Ik ben je graag van dienst!